Jeugd zeilen is leuk!!!

040919112220

Vlissingen is een stad die een sterke band heeft met het water.

Het is dus niet verwonderlijk dat de Vereniging voor Watertoerisme “Schelde” een jeugdzeilafdeling heeft.

De club heeft  goed onderhouden bootjes van het type Optimist. Dit éénmansbootje is de grootste jeugdklasse ter wereld voor zowel opleiding als wedstrijdzeilen. Voor de begeleiding zijn er  snelle rubberboten en een vlot dat als 'aanlegeiland' dient.

Voor alle deelnemers zijn er zwemvesten.

De lessen worden gegeven door een enthousiaste groep trainers/instructeurs. Een groot deel daarvan is gediplomeerd door de watersportbond of heeft veel ervaring in (wedstrijd)zeilen.

je leert gewoon goed zeilen!!

Heb je er zin in?

Je kun041017093348t je nu al hiervoor inschrijven via het onderstaande formulier. Door een grote groep enthousiaste instructeurs en begeleiders wordt je opgeleid volgens de CWO-methode Jeugdzeilen. Ben je jonger dan 8 jaar, dan kan je beter nog een jaartje (of langer) wachten. We hebben geleerd dat het dan allemaal nét iets te zwaar is om intensief te zeilen. De twee eisen die we stellen is dat je kan lezen en een zwemdiploma B hebt. Je moet met kleren aan kunnen zwemmen. En neem extra kleding mee......voor het geval je in het water bent gevallen.

Planning voorjaar 2018

8 april 2018            eerste zeilles

15 april 2018          tweede zeilles

22 april 2018         derde zeilles

29 april 2018          GEEN zeilles, meivakantie

6 mei 2018             vierde zeilles

13 mei 2018           GEEN zeilles, Hemelvaartweekend

20 mei 2018          GEEN zeilles, Pinksterweekend

27 mei 2018           vijfde zeilles

3 juni 2018             laatste zeilles

d.m.v. het onderstaande formulier kan je je opgeven.

Aanmelding voor de voorjaar cursus Jeugdzeilen 2018 van de vvw Schelde te Vlissingen

naam van de ouder/verzorger (verplicht):

email adres ouder/verzorger (verplicht):

telefoon nummer waarop de ouder/verzorger te bereiken is tijdens de lessen:

Geeft de onderstaande deelnemer op voor de cursus jeugdzeilen:

roepnaam:

achternaam:

geboortedatum

adres

postcode

woonplaats

e-mail adres

telefoon nr

zwemdiploma B janee

heeft de deelnemer al eerder meegedaan
janee
zo ja waneer?

Vvw Schelde zal zoveel mogelijk voorzieningen treffen, maar kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de vaartuigen, noch aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of ongevallen die, rechtstreeks of indirect, het gevolg is van een vrijwillige deelname aan deze jeugdzeil activiteit.

Deelname is voor eigen risico.

De aanmelder gaat akkoord met de eenmalige afschrijving van het inschrijf geld, zijnde € 60,00 voor de aanvang van de lessen

IBAN nr: (verplicht)

opmerkingen

Een paar leuke filmpjes....