logo nieuwsbrief.001
10-06-2019
Beste [subscriber:firstname | default:lezer], een aantal belangrijke zaken, BBQ enquête, zomeravond zeilen en vacatures

BBQ

Op zaterdag 29 juni wordt er een BBQ georganiseerd. Omdat wij dit jaar 85 jaar bestaan wordt deze BBQ aangeboden door de vereniging. Per lid 2 BBQ pakketten en 5 consumptie munten. Er zijn vlees- vis en vegapakketten te reserveren.
Als u met meer dan 2 personen komt wordt er voor de meerdere pakketten € 15,- gerekend.

Het beloofd een gezellige bijeenkomst te worden, omdat er ook de prijsuitreiking van het Zomer Avond Zeilen is en e.e.a. musical wordt omlijst door live muziek.

Wel opgeven:

enquête Schelde 2.0

Een groot aantal leden heeft de enquête al ingevuld, maar nog niet iedereen. Laat je stem en mening niet verloren gaan en vul de enquête in.

Zomer Avond Zeilen.

Het begon zo mooi, een leuk aantal deelnemers voor de eerste twee avonden. Maar de laatste 2 was het slecht, met als dieptepunt afgelopen woensdag. Er werden slechts 3 boten aangemeld voor de start.

Daarom hebben we nu besloten om ook te starten als er maar meer dan 2 boten zijn. Het is dan een beperkt wedstrijd veld, maar de trouwe deelnemers kunnen dan toch varen en de opgetrommelde bemanning wordt niet teleur gesteld.

Dus: komende woensdag avond wordt er weer gevaren

Duotocht 2019

De mogelijkheid om in te schrijven staat al een tijdje op de Web-site, een 5 tal boten zijn al aangemeld, maar dat kan en moet nog meer.

inschrijven kan hier:

veel door weinig

Om een vereniging draaiende te houden zijn er diverse werkzaamheden te verrichten. En daar komt voor ons bij het onderhouden van de haven, website ed en de ontvangst van onze gasten in het seizoen. Ook is de evenementen commissie onbemand. We hebben dus veel te doen, maar dit wordt door te weinig mensen gedaan. Daarom staat onderaan de nieuwsbrief voortaan een lijstje met vacatures waarop men kan reageren en zich voor opgeven.

• Hulphavenmeesters in juli en augustus
  • leden voor de evenementen commissie
  • redacteur voor de nieuwsbrief
  • redacteur voor de web-site