Jeugdzeilen najaars cursus

Date(s) - 15/09/2019

Jachthaven vvw Schelde

Hoe verloopt een gemiddelde zeilles?

Jullie worden om 10:00 uur verwacht op de jachthaven, Prins Hendrikweg 4 in Vlissingen.

Trek lekker zittende kleding aan waarin je makkelijk kan bewegen. En verschillende laagjes isoleren beter dan één dikke trui. Het voordeel is dat je als je het warm hebt, je nog wat uit kan doen. In de bootjes kan water komen te staan. Dus een surfpak of een regenbroek kan ook wel prettig zijn. Aan je voeten waterschoentjes of gymschoenen. In ieder geval GEEN laarzen en donsjassen. Want als je dan in het water ligt krijgen we jullie er bijna niet uitgetrokken. En dat is wel de bedoeling.

Jullie maken gebruik van de bootjes en zwemvesten van de vereniging. als je zelf een zwemvest hebt, mag je die natuurlijk meenemen, maar het hoeft niet.

Jullie ouders kunnen tegenover de Timmerfabriek jullie kunsten bekijken, of bijkletsen in het clubgebouw.

Om 12:00 uur zijn de lessen  afgelopen en maken we gezamenlijk alles schoon en ruimen we de spullen op.

Translate »