hiswa

Untitled Document

Indien deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier


 
 
 

Geachte heer, mevrouw, 

De HISWA te water vindt dit jaar van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september plaats in Amsterdam Marina. Er zijn nu al heel veel primeurs aangekondigd en naar verwachting kunt u straks zo’n 300 nieuwe boten in alle soorten en maten aan de steigers bewonderen.

Koop nu uw ticket met korting
De online ticketverkoop is gestart. Koop hier uw toegangskaart met € 3,50 korting. Een jongerenkaartje (4 – 17 jaar) kost € 6,50 en een gezinskaart € 39,00.

Nieuwe website
Onze website is geheel vernieuwd. Op de homepage zijn de boten, primeurs, kort nieuws en social media berichten meteen zichtbaar. Ook vindt u uitgebreide informatie over bezienswaardigheden in Amsterdam. Wat dacht u van een rondvaart, een museumbezoek, fietstocht over de grachten of shoppen? Vanaf de HISWA te water vaart een gratis pontje naar Amsterdam Centraal Station en terug, dus u staat zo op de Dam.

Mooie primeurs aangekondigd
Nu al hebben exposanten tientallen wereldprimeurs aangekondigd. Nieuwe modellen dus die voor het eerst aan het grote publiek getoond worden. Een voorproefje krijgt u alvast door de selectie op onze website te bekijken. De komende weken zullen exposanten nog veel meer boten op onze homepage plaatsen, dus houd deze goed in de gaten. 

Motorboot en sloepen primeurs
Zomaar even een greep uit de reeds aangekondigde primeurs bij de motorboten:

de Andante 436 van Aquanaut Yachting, de Executive 1500 van B. van den Hoven Jachtbouw, de Boarncruiser 42 Retro Line OK-HT, de Korvet 14 van Deep Water Yachts, de FS Concordia Experience 50 van FS Schiffstechnik, de Knobbe Classic 39, de Favorite 1500 van Mulder Shipyard, de North-Line 42 Wheelhouse, de Pikmeercruiser 44 AC, de Panorama FF46 van Steeler Yachts en de Storm X-53 F. Bij de sloepen: de Da Vinci 30, de Intercruiser 31 Cabrio, de isloep 777 en de Criss*Cross 28 Corsair.

Primeurs zeiljachten 
Ook de jachtbouwers en importeurs van zeiljachten laten zich niet onbetuigd. Zo zijn er wereld- en Nederlandse primeurs te bewonderen van de merken Arcona, Elan, Salona, SwedeStar, Comar, Saare, Maxi, Bestevaer, Mody, Varianta, Winner en X-yachts. En natuurlijk volgen er de komende maanden nog veel meer!

Delta Lloyd Optimist on Tour
Van mei tot september reist de Optimist on Tour door Nederland. Op dit evenement is voor kinderen van alles te beleven. Ze kunnen gratis kennismaken met verschillende watersporten en ook op het droge is van alles te doen zoals proefjes in het waterlab, knopen leren leggen en strijden om de hoogste score met de zeilgame. De HISWA te water is een van de ‘stops’ op de tour, dus neem uw kinderen mee naar de bootshow. Ze hoeven zich geen moment te vervelen!

Graag tot ziens op HISWA te water 2014!

 

 
 
Afmelden voor ontvangst nieuwsbrief HISWA te water